Home

Op het gebied van tennis kan je bij ons terecht voor de kids, recreatie- en wedstrijdspelers. U krijgt het nodige advies en begeleiding  bij het maken van uw keuze.

Je vindt bij ons de nodige tennistoebehoren van Babolat, Head, Yonex, K-Swiss en Luxilon. Voor de tenniskledij doen wij beroep op Erima, Babolat en Li-ning.

Voor de tennisspeler met kuitklachten, spierverrekkingen en verkrampingen werken wij met het merk Herzog:

De compressiekous en de compressietube leveren een relatief hoge druk en hebben een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie.  Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd.  Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

De bovenbeenkous werd ontwikkeld voor de behandeling en preventie van blessures aan hamstrings en quadriceps.  Ze ondersteunt het dijbeen als een strakke bandage waardoor kleine spierscheurtjes sneller herstellen en erger wordt voorkomen. 

De compressieshort helpt om liesblessures en blessures aan het bovenbeen te voorkomen.  Ze is in de behandeling en preventief inzetbaar bij diverse blessures aan het bovenbeen en de lies.

  

                   

      

 

Naast de verkoop van tenniskledij en tennistoebehoren, hebben wij ook onze eigen bespanningsservice. Hierbij trachten wij om de raketten (tennis, squash en badminton), volledig naar wens van de klant, binnen een tijdspanne van maximum 2 dagen klaar te hebben.

 

                                       

 

 Merken:

   Afbeeldingsresultaten voor logo headAfbeeldingsresultaten voor logog k-swissAfbeeldingsresultaten voor li-ning